create a website for free


Bedrijfsprofiel

Mobirise

Kanters paddestoelen B.V. is opgericht in 2007 en ging voorheen door het leven als champignonkwekerij J Kanters.

Kanters paddestoelen B.V. levert een ruim assortiment aan champignons, paddenstoelen en exoten in diverse soorten, maten en mixen. Onze producten zijn leverbaar in verschillende soorten verpakkingen waardoor er een product kan worden geleverd dat volledig naar de wens van de klanten is ingericht. Onze passie is het leveren van een breed assortiment aan kwaliteitsproducten, tot in de winkel aan toe.

Mobirise

Kwaliteit staat boven productiviteit en dat is in het gehele bedrijf voelbaar. Zo hebben wij verschillende certificaten en de AGRO-prijs die dit nog eens extra onderschrijven. Naast kwaliteit vinden wij het milieu belangrijk, Kanters paddestoelen B.V. en champignonkwekerij Kanters BV waren de eerste met het milieukeurmerk.

‘’De natuur helpt ons, wij helpen de natuur’’

Onze klanten willen wij op service en kwaliteit bedienen, ook consumenten kiezen hier uiteindelijk voor. Dat weten en ervaren wij.

Om kennis te maken met onze producten bent u altijd van harte welkom. Bel of mail ons gerust, bij vragen of interesse staan wij u graag te woord.

Adres:

Meerstraat 65
5473 VX Heeswijk
0413-229006

Gegevens:

E-mail: info@jkanters.nl
BTW: 819492103B01
KvK: 17210249