bootstrap templates

Kastanje champignons

Kastanje champignons zijn na de ‘normale’ witte champignons de meeste gegeten champignons in Nederland. De populariteit van de champignon is te danken in het beetje meer karakter dat deze champignon in zich heeft in tegenstelling tot de witte champignon. De kastanjechampignons sluit bij velen comfortabel aan bij het smaak- en mondgevoel waardoor de kastanjechampignon dan ook niet voor niets een veel gewaardeerde champignon is.

De kastanjechampignon wordt met de hand geplukt. Deze champignon is teer van stuk waardoor het met de hand plukken van deze champignon zorgt voor optimale bescherming. De kastanjechampignon beschikt over sappiger en noottachtiger vruchtvlees dan de witte champignon. De kastanjechampignon gaat dan ook goed samen met vele traditionele vleesgerechten, maar geven hier net een prettig culinair tintje aan. Ook in vele salades en pasta’s komt de smaak van de kastanjechampignon uitstekend tot zijn recht.

De kastanjechampignon is goed te bewaren binnen een omgeving van 4 tot 8 graden, de koelkast is hiervoor dan ook de ideale bewaarplek.

Adres:

Meerstraat 65
5473 VX Heeswijk
0413-229006

Gegevens:

E-mail: info@jkanters.nl
BTW: 819492103B01
KvK: 17210249