free web builder


Producten

Onze producten voor gebruik verhitten

Mobirise

Akkerpaddenstoel

De akkerpaddenstoel wordt gekenmerkt door een lichte anijssmaak. In de volksmond wordt de akkerpaddenstoel dan ook wel de anijschampignon genoemd.

Mobirise

Amandelpaddenstoel

De prestigieuze amandelpaddenstoel beschikt over een intense amandel en anijssmaak. De tonen van amandel en anijs geven de amandelpaddenstoel..

Mobirise

Beukenzwam (bruin)

De beukenzwam is in Nederland een vrij nieuwe paddenstoel die slechts sinds enkele jaren in Nederland geteeld wordt. 

Mobirise

Beukenzwam (wit)

Het broertje van de bruine beukenzwam is de witte beukenzwam. De bruine en de witte buikenzwam kennen in smaak vele overeenkomsten.

Mobirise

Cantharel

De cantharel is van oorsprong een paddenstoel die niet kan worden geteeld. De cantharel wordt dan vaak ook wild geplukt in Oost-Europese landen.

Mobirise

Cantharel (grise)

De cantharel grise is familie van de normale cantharel, maar heeft een grijze kap. De grijze kap zorgt voor een opvallend ingrediënt binnen verschillende gerechten.

Mobirise

Cantharel (jaune)

De cantharel jaune is de soort cantharel die een kruidige smaak in zich herbergt, maar veel minder geurt dan de gewone cantharel.

Mobirise

Eekhoorntjesbrood

Eekhoorntjesbrood is een bekende Nederlandse paddenstoel met een mooie verfijnde smaak. In het wild wordt eekhoorntjesbrood vooral ..

Mobirise

Enoki (fluweel pootje)

De enoki of fluweel pootje wordt in totale duisternis gekweekt, om de groei opgang te krijgen wordt er een extra hoeveelheid co2 toegevoegd.

Mobirise

Eryngii (koningsoesterzwam)

Een lichte nootachtige paddenstoel met een lekkere beet zijn termen die de Eryngii het best typeren. Deze paddenstoel is het best te..

Mobirise

Kastanje champignons

Kastanje champignons zijn na de ‘normale’ witte champignons de meeste gegeten champignons in Nederland.

Mobirise

Koraalzwam

De koraalzwam gedijt uitstekend in humusgronden binnen Europese of Amerikaanse loof- en naaldbossen.

Mobirise

Nameko (bundelzwam)

De ideale paddenstoel voor in stoofgerechten en soepen is de nameko. Door zijn krachtig vruchtvlees blijft de vorm perfect ..

Mobirise

Oesterzwam (geel)

De gele oesterzwam is een paddenstoel die zoals de naam al doet vermoeden voortkomt uit de familie van de oesterzwammen.

Mobirise

Oesterzwam (grijs)

De grijze oesterzwam is de meest grove oesterzwam binnen de oesterzwammen familie. De structuur binnen de paddenstoelen,,

Mobirise

Oesterzwam (roze)

De roze oesterzwam is zoals je vast al deed vermoeden een onderdeel van de oesterzwammen familie.

Mobirise

Pom pom blanc

De pom pom Blanc zorgt op het menu van vele restaurants voor heel wat verontwaardigde gasten. Achter deze chique naam herbergt echter..

Mobirise

Portabella

Een trendy paddenstoel die steeds vaker gevuld wordt gegeten. De meeste portabella liefhebbers kiezen ervoor om de portabella af te vullen..

Mobirise

Ridderzwam (paars)

De paarse ridderzwam is een echte Franse ridderzwam. In de herfstmaanden wordt deze dan ook veelvuldig geplukt in het Franse land.

Mobirise

Shii take

De van oorsprong Japanse shii take paddenstoel is een heerlijke paddenstoel die van de buitenkant een klein beetje lijkt op de veel populairdere kastanjechampignon

Mobirise

Witte champignon

Witte champignons zijn de meest gegeten champignons in de westerse wereld. De champignon wordt in Nederland zelfs meer gegeten dan alle anderen soorten bij elkaar opgeteld.

Mobirise

Zwarte trompet

De zwarte trompet of zwarte cantharel is zeer donker en bijna zwart van kleur. De zwarte trompet hoort bij de cantharellen familie en is aan de smaak en structuur van de cantharel ..

Adres:

Meerstraat 65
5473 VX Heeswijk
0413-229006

Gegevens:

E-mail: info@jkanters.nl
BTW: 819492103B01
KvK: 17210249